Приміщення перепланували, відреставрували фасад, а також додали верхній поверх, де розташували невелику квартиру.

Читайте також Інвестору на замітку: головні учасники ринку нерухомості України

Друге життя електричної підстанції

Фасад до початку робіт / Фото Laplan

Попри реставрацію фасаду, архітектори зберегли його оригінальний вигляд із цегляною кладкою та індустріальним настроєм. Єдине, що суттєво змінилося – віконні рами. Також будівля отримала терасу та вихід на балкон. Нові елементи пофарбували у чорний.

Візуалізація проєкту / Фото Laplan

Для того щоб розширити площу, архітектори додали ще один житловий поверх. Для цього вони підняли оригінальну залізобетонну стелю. Відтак будівля отримала 3 поверхи. Перші два виділили під офісні приміщення. На верхньому – організували невелику квартиру зі спальнею, кухнею, оснащеною сучасною технікою, вітальнею та ванною кімнатою.

Будівля отримала балкон / Фото Laplan

В інтер'єрі переважає мінімалістичний білий. Проте зустрічаються в оздобленні й оригінальні деталі – автори оновили сталеві стельові балки та залізобетонний дах на верхньому поверсі, які стали акцентними елементами.

Інтер'єр офісів та житлового приміщення / Фото Laplan